L'Ajuntament de Barcelona no cedirà urnes per a la consulta

Barcelona decideix fa una crida a altres poblacions perquè cedeixin urnes davant la indiferència del consistori

La plataforma de Barcelona Decideix ha denunciat avui que l'Ajuntament de la ciutat "no respon" a les seves peticions i per aquest motiu demanen a les poblacions catalanes que els cedeixin urnes per poder celebrar la consulta sobre la independència a la capital catalana el pròxim 10 d'abril.

La plataforma recorda que la Generalitat va ratificar que cediria urnes a Barcelona Decideix, També recorden que la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, va assegurar fa unes setmanes que "no existeix cap normativa que prohibeixi formalment a l'administració prestar urnes".

"En canvi", assegura la plataforma, "l'Ajuntament de Barcelona no ha respost a les crides reiterades de l'organització per a la cessió d'urnes". Barcelona Decideix ha explicat que el 17 de gener passat van demanar "per carta" a l'alcalde Hereu les urnes necessàries per completar els estocs i arribar a les més de 300 unitats que es necessiten.

Davant el silenci del consistori, la plataforma ha fet una crida a les poblacions catalanes. El primer municipi que ha respost a la crida és Arenys de Munt, on es va celebrar la primera consulta independentista.

 
 

Comentaris