JxSí exigeix a Gordó que abandoni el Parlament

Li recorden que es va presentar per JxSí i que no es representa a ell, sinó als 100.000 voluntaris i als 1.628.714 votants de la coalició

 

 
El grup parlamentari de Junts pel Sí ha demanat al diputat Germà Gordó que reconsideri la decisió que ha fet pública aquest matí d'abandonar el grup i passar a ser diputat no adscrit i entregui l'acta de diputat. "L'acta de diputat pot ser personal des del punt de vista legal, però el projecte polític pel qual ens vam presentar era un gran espai del qual només en som representants. Aquesta acta de diputat de Junts pel Sí no és de cap partit polític, no és de cap persona concreta, sinó de tots i cadascun dels 100.000 candidats inscrits a Junts pel Sí i de les 1.628.714 que van votar aquesta candidatura", expressa el grup parlamentari en un comunicat. 
 
 
 
Per tot això, Junts pel Sí demana a Gordó que "retorni l'acta de diputat a totes aquestes persones. El projecte de Junts pel Sí va aconseguir 62 diputats gràcies al suport de milers de ciutadans i no hi ha justificació possible per reduir el nombre de representants d'aquest grup. Aquest serà el millor servei que pot fer al país".
Germà Gordó | ACN

 

 

L'exconseller i diputat de JxSí al Parlament Germà Gordó ha anunciat aquest dimarts que deixa el PDeCAT i mantindrà el seu escó al Parlament com a diputat no adscrit després de saber-se que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) l'investiga per suposada participació en la trama del presumpte cobrament de comissions il·legals a CDC.

 

 

En un comunicat, ha explicat que ha pres la decisió després de prendre's uns dies de reflexió davant la pressió exercida pel seu partit perquè renunciés a l'escó, i també per la resta de forces de l'oposició. Gordó va anunciar divendres passat, després d'obrir-se la investigació contra ell, que renunciava a presidir la comissió de justícia de la Cambra però que conservaria l'escó, si bé va assegurar no haver comès il·legalitats en el finançament de CDC.

 

Comentaris