JxCAT i ERC preguen als CDR no boicotejar els mítings a Lledoners

L’ANC fa costat als CDR

Els CDR, concretament el CDR de Sant Joan de Vilatorrada, on es troba el centre penitenciari de Lledoners, va anunciar actes de boicot als mítings que l’1 i el 2 de novembre convocats per JxCAT i ERC. Tant els junters com els republicans han remès sengles cartes reclamant que no es facin aquestes protestes perquè són actes on es recorda la “ignomia” de la presó.

 

Lluny, però, de retractar-se, els CDR i altres grups han rebut un nou suport, el de l’ANC de la Catalunya Central. Les assemblees del Bages, Moianès i Solsonès exigeixen que l’espai del Pla de Lledoners es reservi només per a aquelles accions d’unitat que aboquin per la llibertat dels presos i exiliats polítics.

 

Des de JxCAT asseguren que “En tot moment hem parlat amb les persones que gestionen el Pla de Lledoners, hem decidit fer l’acte el dia 1 d’acord amb ells, i sempre respectant qualsevol activitat que s’hi volgués dur a terme, sigui el sopar de carmanyola, sigui en Joan Bonanit, a qui agraïm que hi sigui sempre, que els acompanyi i els doni el seu suport incondicional”. I asseguren que es mantenen en la unitat. Per part d’ERC, la carta també insisteix en la idea que dissabte farà dos anys de l’empresonament i que hi hauran familiars.

 

Els CDR no s’arronsen i repliquen que  “amb tota l’estima que els tenim i sabent la injustícia que pateixen juntament amb tots i totes les represaliades, els diem...  no, no venen els vostres amics, fills o familiars, venen els vostres partits a fer actes de campanya”. “Si vinguessin amics, fills i familiars vindrien com #freejunqueras o #freetothom i es farien concerts i no mítings, venen com a ERC i JuntsxCat amb cartells de campanya i busos des de tot el país i a esgarrapar-se els vots amb les seves estratègies de xantatge emocional”, asseguren. “No movem la protesta, no farem ni un pas enrere perquè és el poble qui mana i el govern qui ha d’escoltar!”, sentencien.

 
jxcat

jxcat

 

 

Comentaris (7)
Joan de Sant Andreu Fa 3 mesos
Si els partits de casa no fan política, ho han de fer altres. ERC I JCAT heu fet tant l espavilat que el poble s esta fartant.
Portuguez Fa 3 mesos
É miserável que a partidocracia catalã colaboracionista se queira servir dos presos políticos, a quem NÃO abriu as portas das cadeias catalãs, cum castilliae&hispaniorum gaudium, a caminho do exílio.
Agustí Fa 3 mesos
els cdr estan tan o més polititzats que els partits polítics. i passa que ells només tenen ina exiliada..m s'enten?
Xani Fa 3 mesos
Censura i repressiô tambê desde Catalunya???
Ara us toca protestar contra l'unionisme i no l'independentisme. Fa 3 mesos
Ara ens barallarem encara més entre nosaltres? El poble crida unitat i vosaltres , CDR, fotent paper de vàter, no a la policia espanyola, no als partits unionistes, no... ara a estomacar, amb paper i amb descredit, als partits independentistes... Tot això, de manera diferent i més violenta ja va passar al 36 i es va perdre tot. No és fàcil però anem units sispalu. Potser esteu fent costat a Madrid? Els fareu part de la feina bruta?
@Gatita de Asfalto Fa 3 mesos
Una veritat com un temple! Tot el meu soport als CDR, han pres la decisió correcta!
ANC i CDR en contra dels presos Fa 3 mesos
Aneu promocionant organitzacions amb tocats de l'ala i infiltrats de tota mena, i les conseqüències negatives acaben rebotint contra Catalunya .