JxCat demana a la JEC que Turull i Rull puguin fer dilluns diverses entrevistes per a mitjans

En el cas que no es pugui fer presencialment, tots dos sol·liciten que s'autoritzi la participació en aquestes entrevistes per via telemàtica

 

 

JxCat ha sol·licitat a la Junta Electoral Central (JEC) que el cap de llista per Lleida, Jordi Turull, i el de Tarragona, Josep Rull, puguin gravar entrevistes el proper dilluns 22 des de la presó de Soto del Real per a diferents mitjans "en l'horari que designi a aquest efecte l'administració penitenciària". En la sol·licitud, es concreta que Lleida Televisió ha demanat entrevistar Turull, per la qual cosa demanen autoritzar l'accés a la presó a l'entrevistador "acompanyat pels mitjans necessaris i tècnics imprescindibles" per al seu equip. El mateix demanen per a Rull, al qual El Punt Avui TV de Tarragona i el Canal Terres de l'Ebre volen entrevistar també al centre penitenciari.

 

 

En el cas que no es pugui fer presencialment, tots dos sol·liciten que s'autoritzi la participació en aquestes entrevistes per via telemàtica en l'horari que designi el centre penitenciari. També destaquen que, atesa la proximitat de les dates en què s'haurien de fer les entrevistes, "és urgent" que es dictin les instruccions sol·licitades a la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries.

 

Comentaris