JxCAT carrega contra el discurs "infame, indigne i vergonyant" del general Garrido

Eduard Pujol assegura que la Guàrdia Civil ha de "demanar perdó" per tot el que ha passat a Catalunya els darrers anys

El portaveu parlamentari de JxCAT, Eduard Pujol, ha carregat aquest dijous contra el discurs del cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, el general Pedro Garrido, que ha titllat “d’infame, indigne i vergonyant”. Pujol ha considerat que el discurs “no s’hauria d’haver produït mai” i ha assenyalat que “va en la línia contrària a la pulcritud, al saber guardar les formes que pertocaria a un cos com la Guàrdia Civil que ha participat en un procés judicial i que acabarà amb una sentència que la tenim a tocar”.

El portaveu de JxCAT s’ha preguntat què volia dir Garrido quan va dir que “ho tornarien a fer”. “Ens hem de preguntar si en aquest ho tornarem a fer hi ha l’amenaça de tornar a pegar ciutadans que de manera cívica, pacífica i democràtica es dirigeixen a les urnes”. Pujol ha afirmat que la Guàrdia Civil “ha de respectar la gent del país, la convivència i el marc que ens hem donat” i ha afegit que hauria de “demanar perdó per tot el que ha passat en els últims anys a Catalunya”.

 
 

Comentaris (8)
Fabricant de patinets Fa 10 dies
Eduardet Pujolet: tu si que ets infame, indigne i vergonyant. Mai he venut patinets al CNI. No la tornis a cagar, ganàpia.
ave-maría Fa 10 dies
Després del carnaval de medalles que s'han tirat, s'han anat animant i han acabat amb una diarrea de discursos, pobres garrulos.
No sé de què s'extranya: Fa 10 dies
si aquell energúmen és infame, indigne i vergonyant. "To'o por la Patria", que resulta que és la ESPAÑA MISERABLE
casum Fa 10 dies
...mira com tremolesn!!!....
SR. MEU Fa 10 dies
No és VERGONYANT, és VERGONYÓS. Els significats són mot diferents i ja seria hora que es deixessin de confondre. Aquest ho hauria de saber, és periodista ( és broma)
Reprobais al Rey... Fa 10 dies
... echáis a la GC de Cataluña, apoyáis el derecho de autodeterminación y le llamáis democracia. Ese General dice que lo volverán a hacer y montáis en cólera. Los indepes sois basura fascista.
Asr Fa 10 dies
Estan més que raviosos, no van tribar cap urna i vam vota. Ha ha ha. Son uns espanta sogres amparats per un estat corrupte i franquuata que els dona protecció. Ja han perdut tota credibilitat aquí. Ha ha ha.
Maite Fa 10 dies
Que espereu de la guarra civil ?