JxCAT avisa: "Que no ens confonguin els copets a l'esquena del PSOE"

Crida a demostrar "la capacitat de mobilització i la voluntat política ferma expressada als carrers, amb saviesa cívica i bon comportament"

 

JxCAT celebra que la Diada institucional faci referència als presos polítics i exiliats. Així ho ha expressat el portaveu parlamentari, Eduard Pujol, que ha deixat clar que "la normalitat no passa per tenir presos polítics i exiliats i per tenir amenaçada la llibertat, passa per donar la veu als ciutadans de Catalunya d'expressar-se lliurement sobre el seu futur". És per aquesta raó que Pujol ha fet una crida a la ciutadania perquè participin a la manifestació de les 17h organitzada per la societat civil: "Necessitem mantenir viva la capacitat de mobilització, el món ens tornarà a mirar i l'Estat també farà el seu recompte. Li hem de dir a l'Estat que, davant dels copets a l'esquena, som més que mai, i el missatge de llibertat mou més del 80% dels ciutadans d'aquest país", ha sentenciat.

 

I en referència al PSOE, el portaveu de JxCAT, ha volgut remarcar que "la repressió se'ns presenta amb una cara més amable, però hi continua essent, i sobretot prendre consciència que els copets a l'esquena –del PSOE- no ens confonguin, la llibertat i la democràcia continuen amenaçades". I ha conclòs que el PSOE "un dia parla de referèndums i l'endemà amenaça amb un nou 155". I finalment, s'ha referit a les actuacions de Cs les darreres setmanes cridant els ciutadans a arrencar llaçis grocs: "Al Parlament hi ha alguns còmplices del 155, i ens referim a Ciutadans, inciten a l'odi permanent i la falta de respecte a la llibertat d'expressió".

 

 

Pel que fa a la negativa de Cs, PSC i PP d'assistir als actes de la Diada, ha dit que "si algú es pensa que un país que té presos polítics i exiliats viurà la Diada nacional xiulant, s'equivoca. És absolutament encertat el plantejament que fem per a l'11S", ha dit Pujol, que ha recordat que molts dels que diuen que no hi assistiran, "tampoc no els ha interessat mai quan es feia un plantejament descafeïnat".  

 

Comentaris