El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El jutjat 13 envia els 37.600 folis del sumari de l’1-O a l’Audiència
  • CA

La macrocausa sobre el referèndum del jutjat d’Instrucció 13 de Barcelona ja ha arribat a l’Audiència de Barcelona. Segons ha pogut saber el Món, la jutgessa Alejandra Gil va tancar el 21 de setembre el darrer tom, el 86, de tota la instrucció certificant un total de 37.609 folis de tota la causa. A més, hi afegeix cinc caixes amb “evidències legals” intervingudes a Manresa que no es poden escanejar i avança que remetrà un disc dur amb tota la causa digitalitzada. 

Segons consta a la diligència judicial de trasllat de l’expedient, el sumari 5/2018 consta de 86 toms, 17 peces separades de responsabilitat civil; 8 peces separades de revelació de secrets; una peça separada d’inhibició al Tribunal Suprem; una peça separada de queixes; una peça separada de declinatòria; tres peces separades de recusació; quatre peces separades de mesures cautelars que corresponen a escoltes telefòniques; una peça separada de Diplocat; una peça separada d’Òmnium; 4 peces separades de situació personal; una peça separada d’Idescap i una peça separada d’Unipost. 

La jutgessa va prendre la decisió del trasllat cap a l’Audiència el passat 10 de setembre. En la interlocutòria, la magistrada renyava la Fiscalia per la petició que havia realitzat el ministeri públic d’allargar més la instrucció, tot i que hi ha una trentena de càrrecs i exalt càrrecs del Govern investigats. La jutgessa va tombar la petició del ministeri públic i onze dies més tard ha fet la mudança de l’expedient. 

La interlocutòria del 13 on fa inventari de la causa que remet a l'Audiència/PG

La interlocutòria del 13 on fa inventari de la causa que remet a l’Audiència/PG

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa