Junqueras sobre la sentència del referèndum: "El TC no podrà anul·lar la democràcia"

El vicepresident del Govern reacciona amb un missatge a Twitter després que l'alt tribunal hagi tombat que el Govern habiliti les partides per garantir els recursos necessaris per a l'1-O

 

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha reaccionat amb un missatge a Twitter a l'anul·lació per unanimitat, per part del Tribunal Constitucional (TC), de la disposició addicional 40 de la llei de pressupostos per aquest any, que fa referència a la partida pel referèndum. "El TC no podrà anul·lar la democràcia", ha piulat el també conseller d'Economia. La disposició addicional estableix que "el Govern, dins les disponibilitats pressupostàries per al 2017, ha d'habilitar les partides per garantir els recursos necessaris en matèria d'organització i gestió per fer front al procés referendari sobre el futur polític de Catalunya".

 

 

L'alt tribunal ha declarat que la resta de partides pressupostàries impugnades són inconstitucionals si es destinen a finançar el referèndum sobre el futur polític de Catalunya. El TC va suspendre, cautelarment, el 4 d'abril tant la disposició addicional 40 com les partides impugnades i aquest dimarts ha pres la decisió definitiva.

 

Comentaris