El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Junqueras i Rovira treuen llibre sense “retrets” aquest setembre
  • CA

Qui hi vulgui buscar retrets, s’ha equivocat de llibre“. Així explica l’editorial Ara Llibres, el contingut del nou títol que publiquen a quatre mans els dos màxims dirigents d’ERC, Oriol Junqueras i Marta Rovira. Un llibre que veurà la llum a partir del 7 de setembre, pocs dies abans de la publicació de la segona part del llibre del president a l’exili Carles Puigdemont, “M’explico”, on si s’hi han pogut constatar certs retrets entre els líders independentistes. 

Amb el títol “Tornarem a vèncer”,  l’un des de la presó de Lledoners i l’altra des de l’exili de Ginebra, concreten a “quatre mans l’estratègia per aconseguir la independència”. Segons el document de la distribuïdora del llibre “ho fan sense eludir cap dels grans debats que han polaritzat la vida pública els darrers anys: unilateralitat sí o no, desobediència civil versus desobediència institucional, eixamplar la base o tirar pel dret”.  

Des de l’editorial defineixen el llibre com “un manual pràctic de com els republicans volen preparar Catalunya per a un embat guanyador amb l’Estat”. “Qui hi vulgui buscar retrets, s’ha equivocat de llibre, només hi ha propostes de futur”, avisen.No és l’únic llibre que publicaran els dirigents d’ERC aquesta tardor, Joan Tardà també n’està enllestint un sobre la seva vida política i la seva visió de l’independentisme d’esquerres. També el conseller empresonat Raül Romeva publicarà el llibre Ubuntu, guanyador del Premi Assaig de la Fundació Irla 2020.  

La portada del nou llibre d'Oriol Junqueras i Marta Rovira/ARA llibres

La portada del nou llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira/ARA llibres

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa