Junqueras, Romeva, Bassa i Forcadell intenten activar una via per sortir de presó

Es prepara documentació per fer constar que tenen ofertes de feina a l'exterior o programes de voluntariat

La defensa d'Oriol Junqueras, Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell està intentant activar la via de l'article 100.2 del règim penitenciari perquè puguin sortir de la presó de Lledoners aprofitant el segon grau, després que la Generalitat ratifiqués aquest estadi la setmana passada, segons ha avançat 'Nació Digital' i han confirmat a l'ACN fonts de la defensa. Aquest article forma part del programa de tractament individualitzat que té qualsevol pres en segon grau. Preveu que un reu pugui sortir al carrer a treballar, per la qual cosa, les mateixes fonts han explicat que ara s'està preparant la documentació perquè el centre la valori i pugui fer una proposta.

Aquesta via seria la que utilitzarien Junqueras, Romeva i Bassa. En el cas de Forcadell s'adoptaria una altra estratègia, atès que està jubilada i, per tant, no pot treballar. Les mateixes fonts expliquen que, per a ella, la via passaria per un voluntariat o per cuidar la seva mare. De fet, l'expresidenta del Parlament ja va demanar estar a la presó de Mas d'Enric per estar-hi a prop.

 

La defensa dels quatre presos independentistes està preparant la documentació amb la idea de poder-la presentar a principis de febrer. Després caldrà que el centre la valori i pugui fer una proposta que aprofiti les directrius que estableix l'article 100.2.

 

Comentaris (4)
Josep de sabadell Fa 3 dies
De aquets,no ni ha cap que es diguin Urgandarin, i pel que em temo.no tindran el permis, o sia que, tindras que ser tu el que vagis ha netejar.la pintura groga i la brossa dels boscos..Que et semble,,listillo???
Antoni Fa 3 dies
La justícia ex,canyola podrida totalment .
Redención de penas por el trabajo Fa 3 dies
Que salgan todos los golpistas a limpiar Lledoners de basura amarilla y cuando acaben que limpien el monte de brozas.
cge Fa 3 dies
Hem jugo un péssol que Junqueres treballará a RAC1 , Romeva Cat,Radio . de tertulians esclar.Dolors Bassa dins d'UGT. Deprés els del "espai convergent" son gent de costums de dretes que s'enxufen i fan servir portes giratories. Espero que la gent començi a obrir els ulls