El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Junqueras: “Buscarem els consensos necessaris per fer el referèndum vinculant”
  • CA
Oriol Junqueras al programa Els Matins | Els Matins

 

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest matí que “treballarem i buscarem els consensos necessaris per fer el referèndum vinculant”. Per aquest motiu, ha advocat per “parlar poc en públic i treballar molt per trobar les fórmules que generin consens”. Durant una entrevista al programa ‘Els Matins’, Junqueras també ha deixat clar que “si no ens agrada el resultat del referèndum, l’acceptarem i seguirem treballant”

A més, el vicepresident del Govern s’ha mostrat convençut que “és impossible que els grans partits espanyols mostrin sensibilitat democràtica cap a les aspiracions catalanes”.

 

Pressupostos

 

En relació als pressupostos, Junqueras ha assenyalat que l’actual proposta “és molt diferent de l’anterior i és important aprovar-los”. A més, ha lamentat que “estem fent uns pressupostos desconeixent dades que hauria de facilitar el govern del PP”. El vicepresident del Govern també ha avançat que “si es rep una proposta per incorporar canvis fiscals en els pressupostos, s’escoltarà i caldrà arribar a un consens”.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa