Junqueras al PP: "Pensin en els espanyols que veuen perillar les seves pensions"

Defensa la gestió econòmica de l'executiu i recorda que Madrid "s'ha polit 70.000 milions d'euros del fons de reserva de les pensions"

 

 

 

El PP català ha demanat al vicepresident Junqueras que expliqui, en seu parlamentària, com pensa fer front al finançament de l'activitat de la Generalitat si l'executiu de Madrid talla el finançament del FLA, tal i com va amenaçar de fer la setmana passada si el Govern destinava un sol euro al referèndum. El portaveu del PPC, Alejandro Fernández, ha demanat a Junqueras que concreti "quins són els inversors que ha trobat als Estats Units". La resposta de Junqueras ha estat molt curta: "Avui és el dia que Mariano Rajoy compareix davant de la justícia per donar explicacions de la corrupció al PP".

 

 

La resposta ha indignat el portaveu popular, que ha atacat personalment Junqueras assegurant que "és més difícil que li prestin diners a vostè que veure la seva signatura en la convocatòria del referèndum", i ha afegit que "la veritable dimensió política de qui havia de ser la gran esperança blanca de l'independentisme és que vostè és un pèssim gestor econòmic. Sota el seu mandat Catalunya és bo escombraria i és la pitjor comunitat autònoma, amb una incapacitat per finançar-se als mercats internacionals. I això que vostè era l'estrella del Govern", ha sentenciat.

 

Comentaris