Junqueras acusa Maza "d'entorpir la democràcia" amenaçant amb perseguir la compra d'urnes

El vicepresident del Govern ho ha dit en una visita a la companyia metal·lúrgica Sinard de Sabadell

 

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha acusat el fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, "'d'entorpir la democràcia" amb l'avís que perseguirà la compra d'urnes de cara al referèndum del proper 1 d'octubre. Així ho ha manifestat després que Maza, hagi advertit que encara que es faci "de manera encoberta" l'adquisició de les urnes es perseguirà penalment.

"Cadascú tria quina funció vol jugar al servei de la societat, mentre alguns volen entorpir la democràcia i el bon funcionament de l'economia, d'altres volem que l'economia creixi, que es generi riquesa i que la gent visqui millor i pugui definir el seu futur amb els seus vots", ha exposat Junqueras.

 

 

En aquest sentit, ha insistit que la voluntat del Govern és preocupar-se "pel creixement de l'economia" en benefici dels ciutadans. En aquest cas, i com a exemple, ha apuntat la voluntat de l'executiu per treballar pel sector metal·lúrgic, que es troba en nivells de productivitat superiors respecte altres punts d'Europa, posant èmfasi en la rellevància que té en territoris com el Vallès i concretament a Sabadell. "És una peça cabdal a l'hora de generar riquesa", ha apuntat.

 

Comentaris