Els joves de Cs denuncien "bullying ideològic" a les universitats

Diuen que els set centres d'ensenyament superior públics han expressat "submissió" a Torra

Els joves de Cs han denunciat "bullying ideològic" de "grups separatistes totalitaris" contra estudiants que "defensen el seu dret a assistir a classe" a les universitats. En un comunicat, Joves Ciutadans rebutgen una reunió entre Torra i representants dels set centres d'ensenyament superior públics a Catalunya aquest dijous "per reiterar-li la submissió al projecte separatista". Durant la reunió, els representants van entregar un manifest contra la sentència de l'1-O al president, que Joves Ciutadans interpreten com un suport als "colpistes" i un intent de "premiar als sabotejadors amb beneficis acadèmics perquè puguin seguir amb el boicot". També exigeixen als claustres que siguin "imparcials" i "posin fre a la deriva totalitària".

 
 

Comentaris (5)
Joan Martinez Fa 2 mesos
A la universitat la gent sap llegir i tothom és indepe. No hi ha lloc per terroristes i lumpen de la pagueta i la subvenció.
Qui vol ser espanyol podent ser català? Fa 2 mesos
Bullying? Com ara anar de nit pels pobles arrencant llaços amb la cara tapada i amenaçant als veïns amb cúters i gravant-los amb el mòbil? Ah, no, que això ho feu vosaltres, aprenents de SS.
gerard de sarria Fa 2 mesos
Aquests paios són molt idiotes..Es pensen que estan a Logronyo...L'educació a Gibraltar i a Portugal també es diferent, Té un altre aire. No saben ni on tenen la ma dreta
JO Fa 2 mesos
Buff, quina mandra, sempre igual, queixant-se de tot
GAVANENC Fa 2 mesos
Ja no saben que inventar, ni que dir.....ridícul rera ridicul. Tinc moltes ganes de veure desapareixer aquest partit, com va pasar a UPiD !!!!!