Les Joventuts d'ERC de Badalona critiquen que Rufián entrevisti Albiol

Demanen al diputat d'ERC un "replantejament del teu paper com a representant d'una organització política d'esquerres i antifeixista"

Les Joventuts d'ERC de Badalona han demanat a Gabriel Rufián, diputat republicà al Congrés dels Diputats, que no entrevisti Xavier Garcia Albiol en el seu programa 'La fábrica de Rufián'. Les joventuts d'ERC de la ciutat han enviat una carta al diputat on li recorden que "portem anys combatent els discursos d'odi i les accions xenòfobes, racistes i anticatalanistes que, encara avui, el candidat del PP sembra per la ciutat de Badalona". 

En aquesta línia, creuen que Rufián "no pot donar veu a aquest individu perquè blanqueja la intolerància i el feixisme que durant tant temps hem intentat aïllar i combatre", i argumenten que "no tolerar la intolerància és allò en què es bassa una societat tolerant i respectuosa". Finalment es "desmarquen totalment d'aquesta actuació" i li demanen un "replantejament del teu paper com a representant d'una organització política d'esquerres i antifeixista" 

 
 

Comentaris