El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joventuts d’Esquerra denuncia una agressió a un militant al crit de “Viva Vox”
  • CA

 

El Jovent Republicà ha denunciat que el passat 25 d’abril un militant de l’organització va patir una agressió “feixista” a Mataró. Segons la versió del col·lectiu, el militant, que vestia una samarreta antifeixista, va veure que un cotxe s’aturava al seu davant i com tres homes li disparaven a la vora de l’ull amb una pistola de balins.

 

L’agressió la van acompanyar d’un “Viva VOX, hijo de puta”, segons el comunicat de Jovent Republicà. L’agredit va requerir assistència mèdica a l’hospital de Mataró i actualment ja ha presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la ciutat.

 

El portaveu de l’organització, Pau Morales, ha fet subrallat que aquesta agressió “és una conseqüència més de la banalització del feixisme per part de la dreta i que es tolera per part de l’esquerra espanyola”.  La candidata del Jovent Republicà al Congrés, Marta Rosique, ha recordat la importància dels comicis d’aquest diumenge i ha dit que “d’entre totes les paperetes del diumenge, l’única opció capaç d’aturar el feixisme i a la vegada avançar cap a la independència és Esquerra Republicana”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa