Josep Bou (PP) fa una ofrena a Rafael Casanova amb la bandera d'Espanya

El regidor del PP ha tornat el partit a l'ofrena, absent des del 2012

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha decidit que enguany el PP tornaria a fer l'ofrena al monument a Rafael Casanova, assegurant que Casanova va ser "un patriota espanyol". Per això, com ja es preveia, Bou ha fet una escenificació davant el monument, i s'hi ha presentat amb una corona de flors amb l'estanquera. "Faig això per honorar a un patriota espanyol que durant 30 anys ha estat segrestat pel nacionalisme", ha dit el regidor en acabar l'ofrena. Davant dels mitjans, Bou, entre llàgrimes, ha denunciat que "no és possible que un dia més el nacionalisme tingui segrestat a Rafael Casanova, i jo he vingut a rescatar-lo", i ha afirmat que "Casanova mai va voler separar-se d'Espanya".

 

 
 

Comentaris (5)
Guaita-que-fan-ara Fa 1 mes
Així m'agrada, tots els espanyols haurien de fer homenatge a l'heroic Rafael de Casanova. Això ja seria un reconeixement contra el bàrbar Felipe V i els felipes posteriors
un tipo que vive en Tabarnia Fa 1 mes
la coca de nata que va sobrar la setmana passada al seu forn
A.Nònim Fa 1 mes
Com a bou que ets , al pessebre hauries d’estar . Tinc alguns amics anomenats Bou , no n’hi tingueu en compte
Visca Estat Catala Fa 1 mes
Aquest senyor va entrar a l Ajuntament de Barcelona per 40 vots de mes, la ofrena floral lhauria de fer a Primaries, sense ells el PP no tindria cap regidor.
Serafí Bandarra i Grataconys Fa 1 mes
Aquest ximple acabara del tot em el PP català