Josep Borrell renuncia a l'acta d'eurodiputat

L’actual ministre espanyol d’Exteriors va anar com a cap de llista del PSOE a les europees

El ministre espanyol d’Exteriors en funcions i eurodiputat electe, Josep Borrell, renuncia a l’acta de diputat al Parlament Europeu. Segons informa TVE, Borrell seguirà per ara en les seves funcions com a ministre d’Exteriors, a l’espera de concretar-se quin càrrec ocuparà finalment. Borrell va ser el cap de llista del PSOE a les eleccions europees i s’havia especulat sobre les possibilitats que el partit el proposés per un alt càrrec a la UE, com ara el de comissari europeu.

La renúncia a l’acta es fa en plenes negociacions sobre el repartiment dels alts càrrecs entre les principals famílies polítiques i quan només queden uns dies perquè el nou Parlament Europeu es constitueixi a Estrasburg el pròxim 2 de juliol. El 17 de juny Borrell va ser preguntat sobre quin lloc voldria ocupar a Brussel·les i es va limitar a respondre: “El camp dels desitjos és diferent de la realitat”. El ministre espanyol atendrà els mitjans aquesta tarda al Parlament Europeu. 

 
 

Comentaris (8)
Lo que digui els comisionats de la ONU, s'ha de complir si o si. Fa 6 mesos
Pot ser un senyal de que Puigdemont i Comin seran eurodiputats, i no vol vèures obligat a respondre las seves preguntes, si Puigdemont i Comin son eurodiputats, veurem alguna altre dimissió.....
Milio Fa 6 mesos
Otro jarron chino que no saben donde ponerlo
Juan Carlos Fa 6 mesos
Espanya sera ingovernable mestres a Catalunya hi hagi repressió i no sigui lliire
Potser que no s'atreveix a trobar-se en un debat Fa 6 mesos
cara a cara amb els catalanets (Puigdemont...) a Europa, potser que sap que no se'n sortiria?
El mon està ple de gentussa Fa 6 mesos
Vaya un tiparraco, es prrsenta a les eleccions, per defraudar als seus electors
ejPPañó Fa 6 mesos
A la prósima boto a la Carmen de Mairena.
Ferran Fa 6 mesos
Borrellet, defenestrado de Europa, no te han querido ver ni en pintura y te ibas a diluir, aquí el Sánchez aún te debe favores y le eres útil como perro de presa.
Puigdemony Fa 6 mesos
Et faig por ?