José Montilla va demanar a Hereu que no es presentés

El secretari de la federació barcelonina del PSC creu que el debat s'ha tancat amb les primàries i assegura que el PSC guanyarà les eleccions municipals a Barcelona

El primer secretari de la federació de Barcelona del PSC, Carles Martí, ha reconegut que Jordi Hereu no té el suport incondicional de la direcció del partit. Martí ha explicat que "molts membres del partit" van dir a Hereu que no creien en ell com el millor candidat a l'alcaldia de Barcelona. Entre ells, José Montilla, que en una reunió "privada i personal" li va demanar que no es presentés. Martí ha subratllat que no se li va exigir sinó que es va tractar d'un consell.

"Amb la direcció nacional és obvi que hi havia una discrepància de criteris. Creien que s'havia de confiar en un altre candidat. Però ara el debat s'ha acabat i la direcció donarà suport a la proposta de la federació de Barcelona", ha afegit. Martí, en declaracions a COM Ràdio, ha aprofitat per parlar del futur del PSC: "totes les qüestions relacionades amb el congrés ni s'han començat a escriure, no estem ni a les beceroles. Això vindrà després de les municipals".

De cara a les eleccions municipals, Carles Martí també s'ha mostrat confiat que remuntaran les enquestes adverses i reconeix que la renovació és imprescindible.

 
 

Comentaris