Jordi Sevilla renúncia al seu lloc en el PSOE després de la dimissió de Sánchez

"Ara sí: després de 15 mesos treballant en Ferraz amb Pedro Sánchez, demà formalitzaré la meva renúncia. Ha estat un honor", ha piulat l'exministre

 

L'exministre d'Economia i assessor del Programa Econòmic del PSOE, Jordi Sevilla, ha anunciat que aquest dilluns presentarà la seva renúncia a seguir treballant per al partit, després del Comitè Federal celebrat aquest dissabte, que ha conclòs amb la dimissió del fins ara secretari general, Pedro Sánchez, i el nomenament d'una gestora per dirigir el partit fins que se celebrin eleccions primàries.

"Ara sí: després de 15 mesos treballant en Ferraz amb Pedro Sánchez, demà formalitzaré la meva renúncia. Ha estat un honor. Ànim i sort!", ha manifestat aquest diumenge l'economista a través del seu perfil de Twitter.

 

 

La renúncia de Sevilla es produeix després de la reunió federal celebrada aquest dissabte, marcada per la divisió oberta dimecres passat en el partit quan 17 membres de l'Executiva Federal van dimitir en bloc amb l'objectiu de dissoldre l'òrgan presidit per Sánchez i la resistència del propi Sánchez i de la resta de membres a dimitir.

 

 

L'encara assessor econòmic del PSOE ha estat nomenat pel mateix Pedro Sánchez per elaborar el Programa Econòmic amb el qual els socialistes van concórrer a les eleccions del 20 de desembre de l'any passat i a les del passat 26 de juny.

 

 

 

 
 

Comentaris