El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Pesarrodona s’acarnissa amb el Tsunami: “És una gran trampa”
  • CA

L’activista Jordi Pesarrodona s’ha mostrat aquest dissabte crític amb el Tsunami Democràtic, un instrument de protesta desaparegut en combat. Pesarrodona ha dit en una entrevista a Vilaweb que el Tsunami “ha estat com un fracàs, una gran trampa”. El pallasso afirma tenir “la sensació que va llançar una pila de gent a l’escorxador”.

Pesarrodona continua afirmant que “quan vam anar directament cap a l’aeroport, estàvem disposats a quedar-nos-hi les hores i els dies que calgués. I de cop es va desactivar. I a la Jonquera, que també estàvem disposats a continuar, de cop i volta, es va desactivar. Llavors es va tornar a activar a Salt i es va tornar a desactivar. I el dia del Barça, ja ni t’ho explico…”

L’activista afegeix que “qui hi ha darrere aquestes directrius, que no sabem qui és, no és ferm. I la lluita no violenta i pacífica només triomfa si no s’atura. La mobilització constant ha de ser com un gota a gota, i era possible, perquè vam veure com la gent s’ho creia i hi estava disposada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa