El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Borràs: “El que van aconseguir amb les amenaces és que la llibreria estigués a vessar”
  • CA

 

“Jordi Borràs muerto”. Amb aquesta pintada es va aixecar ahir la llibreria ‘Buc Llibres’ de Mataró, on el fotoperiodista d’El Món va donar al vespre una xerrada sobre “Què s’amaga darrera el concepte Hispanitat?”. També van aparèixer pintades a la seu de la CUP de Mataró, ja que els cupaires eren els organitzadors de l’acte. Malgrat aquestes amenaces, Borràs hi va anar i va fer la xerrada, amb la llibreria plena de gom a gom.

Segons ha explicat ell mateix en declaracions a ‘El Món’, “el que van aconseguir és que la llibreria estigués a rebentar, amb gent dreta, asseguda a terra i fins i tot gent fora que no podia entrar”. Borràs, però, explica que ja no li sorprenen les amenaces: “Fa tres anys que estic així. És el de sempre, els que amenacen de mort perquè es presenta un llibre demostren una gran incapacitat a nivell argumentatiu”.

 

El fotoperiodista assegura que denunciarà aquests fets “perquè quedi constància”. Per la seva banda, la CUP i la llibreria ja han presentat la denúncia per danys als respectius locals. Tot i això, Borràs reconeix que les amenaces l’inquieten pel seu entorn, “que pateix”, però que ell continuarà presentant llibres, fent feina d’investigació i anant a totes les xerrades on sigui convocat.

Fins i tot el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va posar al costat de Borràs: “Tot el meu suport i solidaritat. Aquestes amenaces són un senyal de la impotència de la ideologia que les inspira. Ànims Jordi Borràs”, va piular.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa