El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Borràs, agredit per un home que s’identifica com a policia del CNP
  • CA

 

 

El fotoperiodista d’El Món, Jordi Borràs, ha estat agredit per un home que s’ha identificat com a Policia espanyol -n’ha ensenyat una placa-. L’agressió s’ha registrat al carrer Capellans de Barcelona cap a les vuit del vespre d’aquest dilluns.

 

Segons diversos testimonis, un home d’uns quaranta anys ha identificat a Jordi Borràs i se li ha abraonat a crits de “Viva España” i “Viva Franco” proferint-li diversos cops que li han deixat ferides a la cara. Immediatament, un veí de la zona ha intentat immobilitzar l’agressor i aquest s’ha identificat con a policia ensenyant una placa.

 

Borràs es troba atordit, però conscient i els Mossos intenten trobar l’agressor amb les fotografies i vídeos dels testimonis. De fet, l’agressor anava armat amb una navalla que li ha caigut en la fugida, quan diversos veïns l’han intentat aturar. 

 

Borràs ha estat atès pels serveis mèdics que li han diagnosticat el nas trencat i policontusions. Els Mossos ja estan portant a terme les perquisicions necessàries per trobar l’agressor. 

L'agressor d'en Jordi Borràs quan fugia i en el moment que s'identificava com a poli

 

 

La navalla que ha perdut l'agressor
La navalla que ha perdut l’agressor | QS

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa