El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles I hauria retirat 5 MEUR d’un compte abans d’haver-lo de tancar
  • CA

Joan Carles I hauria retirat cinc milions d’euros del seu compte a Ginebra abans d’haver-lo de tancar l’any 2012, segons publica aquest dimecres ‘El Confidencial’. Segons aquest diari, el diposit generava uns rendiments molt bons, perquè tot i que el Monarca retirava constantment diners, sempre hi havia al voltant d’uns 60 milions d’euros al compte.

Després de l’escàndol del seu accident a Botswana l’abril del 2012, el rei emèrit va haver de deixar de treballar amb aquest banc; i el monarca va haver de tancar el dipòsit després que els responsables de l’entitat expressessin la seva inquietud per l’existència d’aquest fons. Per fer-ho s’hauria desfet dels 65 milions d’euros que aproximadament quedaven al compte per donar-los a Corinna Larsen, la seva amant.

El Confidencial publicava aquest dimarts que l’emèrit havia introduït grans quantitats de bitllets d’euros a través de l’aeroport de Barajas. Hauria usat Dante Canonica com a testaferro per tal de transportar fons des del compte de Suïssa fins al Palau de la Zarzuela.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa