La JEC no prohibeix les accions del Tsunami durant la jornada de reflexió

Afirma que no pot prohibir "de forma prospectiva i amb caràcter general" els actes i manifestacions

Les accions convocades pel Tsunami Democràtic durant la jornada de reflexió no han estat prohibits per la Junta Electoral Central, que ha argumentat que no pot prohibir "de forma prospectiva i amb caràcter general" actes i manifestacions. L'òrgan, a més, afirma que la Generalitat és la que ha de garantir la neutralitat dels actes programats i li demana, també, que garanteixi l'accés als col·legis electorals, sense que es produeixin incidents. Tot i això, la JEC ha instat les juntes electorals provincials perquè vetllin pel compliment d'aquest darrer requeriment.

Tsunami Democràtic ha convocat actes a 300 municipis de tota Catalunya aquest dissabte, i el Partit Popular havia demanat que fossin prohibits. La formació de Pablo Casado ha presentat recursos a les quatre juntes electorals provincials del país perquè, en el seu parer, Tsunami Democràtic té com a objectiu "influir en el sentit del vot dels ciutadans".

 
 

Comentaris (4)
JordiP Fa 3 mesos
Cpmpte! Cuidadu!! És un parany!!! Es tracta de fer veure que són permissius però aprofitaran qualsevol coseta per portar tothom als tribunals i, d'aquí, a la garjola. Com desitgen. Recordeu la infame i vergnyosa "celada de Catamarca": és el "procediment espanyol" tan profusament aplicat criticat a Flandes el S.XVI. Allà encara se'n recorden. Així que molta cura amb el que feu i dieu, tsunamis.
JOSEP Fa 3 mesos
NO FALTARIA MES, EL QUE CAL ES EXAMINAR ELS ACORDS PRESSOS PER L'ASSEMBLEA DE MADRID, JA QUE INTERFEREIXEN A LA CAMPNYA ELECTROAL ESPANYOLA
Forçaa Fa 3 mesos
Una victoria MÁS! Y seguimos..
Tsunami Fa 3 mesos
Han preferido no hacer el ridiculo una vez más!