El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jáuregui qüestiona les televisions autonòmiques
  • CA

El ministre de Presidència, Ramón Jáuregui, ha assenyalat que les comunitats autònomes han de tenir els seus propis Defensors del Poble, dins del seu exercici del poder, però creu que cal “discutir si han de tenir una televisió”.

En una entrevista en la Cadena Ser, el ministre ha matisat que aquest és un debat “que han de fer les pròpies comunitats”: “el Govern no pot dir-li a la Comunitat Valenciana que tanqui Canal Nou, aquesta és una decisió que ha de prendre València i els seus electors”, ha assenyalat.

Segons Jáuregui, no cal “repensar” el model sinó buscar un pacte amb les comunitats per evitar duplicitats entre normes autonòmiques que derivin en un mal funcionament del mercat interior. Segons el ministre de l’executiu espanyol, el moment econòmic demana reduïr les interferències entre organismes. La demanda d’aquest pacte diferencia, segons Jáuregui, el PSOE del PP respecte la reforma del sistema autonòmic. Segons el ministre de la presidència, els populars volen imposar-lo enlloc de negociar-lo com assegura que vol fer el PSOE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa