Izquierda Socialista Federal y Republicana demana "un vot útil contra la dreta"

Consideren que l'auge de l'extrema dreta és culpa de la "sobtada passió secessionista de la dreta nacionalista de Catalunya"

 

 

 

Izquierda Socialista Federal y Republicana no es presenta a les eleccions. La formació considera que cal "un vot útil contra la dreta, contra la intolerància, contra la involució territorial i econòmica" i apel·la als seus militants i simptatitzant a anar a votar aquest diumenge 28 d'abril i fer-ho amb una papereta amb el nom de Pedro Sánchez. "Us demanem un esforç perquè en cada província analitzeu les possibilitats dels partits clarament antifeixistes, considerant també que un govern del PSOE amb altres partits d'esquerra, no és el millor però en la situació actual sí que és el necessari", resa el comunicat. Així mateix, justifiquen la seva opció amb l'argument que "no dividirem encara més l'esquerra". 

 

 

Izquierda Socialista manifesta que "la situació actual és d'una gravetat extrema per l'avanç sense pal·liatius de la ultradreta més reaccionària amb missatges clars de tornada al franquisme i el seu caràcter repressiu i neoliberal". L'agrupació creuen que aquesta "nova aparició" ha estat provocada per la "sobtada passió secessionista de la dreta nacionalista de Catalunya", la qual, diuen, ha "engreixat el nacionalisme de la dreta espanyola", i també en culpabilitzen l'anunci de l'exhumació de Franco "sense haver resolt com executar el procés".

 

Comentaris