El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Montero al PP: “La corrupció té seu i és la seva, Gènova, 13”
  • CA

 

La diputada i portaveu de Podemos Irene Montero ha atacat al govern espanyol del PP en l’obertura del debat de la moció de censura contra Mariano Rajoy que té lloc aquest dimarts al Congrés dels Diputats a Madrid. Montero, que ha qualificat el PP de “banda criminal”, ha assenyalat que la corrupció “té seu i és Gènova, 13”.

 

Montero ha afirmat que “el millor que pot fer el PP és anar-se’n” i que aquesta seria la millor actitud “d’un patriota i un demòcrata”. La diputada de Podemos també ha dit als diputats del PP que “han robat” i que “ho hauran de tornar tot” i que no entén “d’on treuen temps de governar després de delinquir”.

La moció de censura que presenta Podemos no obtindrà de moment el suport del PDeCAT. Carles Campuzano ha dit abans de començar el debat que els demòcrates no veuen que la moció de censura sigui seriosa i que, per tant, no troben motius per donar-li suport.

 

De la seva banda, el portaveu d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha comentat que no s’entén la posició del PDeCAT perquè “abstenir-se en aquest cas és com abstenir-se en el referèndum”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa