Interior preveu pagar als Mossos les hores extres pendents abans de finals d'any

Els sindicats valoren els acords de la reunió com un "punt de partida per recuperar" drets i celebren que la setmana vinent comenci a treballar una mesa de negociació

 

El Departament d'Interior preveu pagar als agents dels Mossos d'Esquadra les hores extres pendents abans de finals d'any. Els responsables d'Interior s'han compromès davant dels representants del cos a treballar amb aquest objectiu a la reunió del Consell de la Policia d'aquest dilluns, que ha motivat una manifestació de centenars de mossos a les portes del departament. Un altre dels acords de la reunió és crear una taula de negociació que començarà a treballar la setmana vinent. Els sindicats s'han mostrat satisfets per aquest acord i valoren els resultats de la reunió com "un punt de partida per recuperar el que el cos ha anat perdent".

 

 

Segons han detallat fonts del Departament, ara ja s'estan pagant les hores extres fetes entre agost i gener amb una partida de 9 milions d'euros (MEUR) aprovada el juny i, les hores del dispositiu de les eleccions del 21 de desembre, es pagaran el novembre.

 

Comentaris