El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Independentistes de CC.OO. lamenten que Unai Sordo rebutgi cridar a la participació l’1-O
  • CA

 

Independentistes afiliats a CC.OO. han lamentat que el secretari general del sindicat, Unai Sordo, descartés cridar a la participació en el referèndum previst pel diumenge 1 d’octubre, i creuen que aquesta posició “posa en qüestió les decisions de les institucions democràtiques de Catalunya i la voluntat del 80% de la ciutadania catalana”, així com de l’afiliació del sindicat.

En un comunicat d’aquest diumenge, el col·lectiu Sindicalistes de CC.OO. per la Independència i la República Catalana creu que les paraules de Sordo “es contradiuen amb la posició que la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CONC) va prendre” en el seu últim congrés i amb la participació del sindicat en el Pacte pel Referèndum.

 

Així mateix, critiquen que, encara que es fa una crida a resoldre el conflicte a través de la negociació política, “s’ignoren les diferents negatives a aquesta negociació de la majoria de la representació política al Congrés dels Diputats” i les massives mobilitzacions de la ciutadania catalana des del 2010.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa