Iglesias lamenta que a Espanya "surt molt barat torturar un animal"

El líder de Podem vol que l'Estat sigui "referència mundial" en aquest àmbit perquè "representarà molt més la seva gent"

 

 

 

Pablo Iglesias ha lamentat aquest divendres que a Espanya surti "molt barat torturar un animal", perquè "ningú va a la presó" per un fet d'aquestes característiques. El candidat d'Unides Podem a les eleccions del 28 d'abril ha considerat que això "ha de canviar", i ha recordat que allà on el seu partit governa "s'han acabat" les curses de braus. "I no ha fet falta prohibir-les, només deixar de subvencionar-les", ha assegurat. En un acte de campanya a Madrid contra el maltractament animal també ha afirmat que Espanya "no és el toro de Tordesillas", i ha afirmat que el seu partit vol convertir l'Estat en "referència mundial" en protecció d'animals perquè així "representaria molt més la seva gent".

 

 

El número u d'Unides Podem ha considerat que queda molta feina per fer, però ha celebrat que, finalment, la qüestió del maltractament animal està "a l'agenda". Iglesias ha advocat per una legislació que defensi el benestar animal, i ha considerat que, així, es construeix "una societat millor".

 

Comentaris