Iglesias defensa Sánchez davant de les "mentides" de diversos mitjans

Demana al govern espanyol que sigui "coherent" en matèria migratòria

 

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha defensat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de les informacions publicades per diversos mitjans de comunicació, que asseguraven que va plagiar la seva tesi doctoral. Així mateix, ha apuntat que ell va instar el líder de l'Executiu a publicar el seu treball universitari. "Estic molt amoïnat perquè hi ha una cosa molt greu, s'han publicat informacions falses. Hi ha hagut diaris que han dit que Sánchez va fer un plagi i això és mentida". A més, ha explicat que va ser ell qui li va recomanar publicar la tesi.

 

Al seu parer, el que és "realment greu" és que el president del PP, Pablo Casado, "digui que té un màster per un institut esquitxat d'irregularitats i no ensenyi el seu treball de final de màster". "Casado té l'obligació d'ensenyar el treball i, si no ho fa, estarà reconeixent que no el va fer", ha asseverat.

 

Per al secretari general de Podemos, és "assenyat", que, quan hi ha una demanda de transparència, els treballs acadèmics que permeten ser doctor es publiquin. "És legítim que a algú que faci una tesi doctoral se li exigeixi publicar-la perquè no hi hagi res a amagar", ha subratllat, per afegir que el PP va encarregar la lectura de les tesis dels líders de Podem perquè volien saber com pensaven.

 

A més del cas del màster de Casado, Iglesias ha mostrat els seus dubtes sobre el currículum del president de Ciudadanos, Albert Rivera, de qui ha advertit que "diu que és doctorand i no està matriculat" o que "té un màster als Estats Units i després no ho té clar". "Ens estan veient molts estudiants, crec que fa moltíssim de mal a l'educació veure situacions que freguen el patetisme en alguns dirigents polítics", ha subratllat sobre els líders del PP i Cs.

 
 

Comentaris