ICV i ERC respecten les primàries del PSC

Tot i això, Portabella diu que "vigilarà" el bipartit durant aquestes eleccions

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha felicitat els socialistes perquè "han entès que els candidats s'han deixat de triar per acció divina". El republicà ha afirmat que "els lideratges s'han de decidir per primàries".

D'altra banda, el líder d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, s'ha limitat a expressar respecte per la decisió de l'exconsellera d'Interior i de Justícia Montserrat Tura de presentar-se a les primàries del PSC per a l'alcaldia de Barcelona.

Per altra banda, El candidat a l'alcaldia de Barcelona per ICV-EUiA, Ricard Gomà, ha demanat al PSC que resolgui "al més aviat possible" els interrogants que s'obren amb les futures primàries per solucionar les crisis internes perquè, segons ha dit, polèmiques com la dels socialistes allunyen els ciutadans de la política.

El tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona ha expressat el "màxim respecte tant pels processos interns de les altres forces polítiques com pels resultats que generin".

 
 

Comentaris