ICV-EUiA es nega a assistir a una nova cimera si Mas continua "autoritari i prepotent"

Els ecosocialistes creuen que l'estratègia de Mas per reclamar el pacte fiscal "és més peix al cove"

ICV-EUiA ha advertit avui que si el govern convoca una segona cimera, els ecosocialistes només hi assistiran si el president de la Generalitat, Artur Mas, abandona el caràcter autoritari i prepotent".  La seva portaveu, Laia Ortiz, s'ha mostrat "preocupada" per aquesta actitud que atribueixen a Mas i que, segons ha dit, es tradueix en que només escolta els poderosos i acaba "privatitzant la política econòmica".

L'ecosocialista ha assegurat que aquesta manera de fer de Mas respon a "l'emprenyada per haver-li espatllat una foto", i ha volgut recordar-li al president que ell "no va voler fer cap concessió i no va posar cap ingredient per arribar a un acord".

Ortiz també ha carregat contra el president per les seves declraracions d'avui a Madrid, on garantit el seu suport a un futur govern espanyol només si s'aconsegueix el pacte fiscal. "És més peix al cove i joc d' equilibris variables que tan bé li van a CiU ", ha dit.

Denuncien que amb Mas torna el "peix al cove"

D'altra banda, Laia Ortiz ha criticat també l'estratègia del president per reclamar el pacte fiscal en la línia del concert econòmic. I és que Mas ha avançat aquest dilluns a Madrid que CiU només donarà suport a un futur govern espanyol si PP o PSOE accepten concedir aquest nou pacte fiscal a Catalunya.

Aquesta actitud, per ICV-EUiA, no suposa més que "tornar a jugar als equilibris variables que tan be li van a CiU". "Torna a ser peix al cove", ha sentenciat la portaveu dels ecosocialistes.

 
 

Comentaris