El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
ICV considera “sospitós” que Mas “només vulgui eliminar” allò que han fet ells
  • CA

L’impost de sucessions, el codi d’ètica dels Mossos, la limitació de circular a més de 80km/h a l’Àrea Metropoliana, la pujada de l’IRPF a les rendes altes i la nova cultura de l’aigua. El candidat d’ICV-EUiA a les eleccions, Joan Herrera, ha considerat que és “sospitós” que el candidat de CiU, Artur Mas, “només vulgui eliminar allò que ha fet ICV-EUiA”. I això el condueix a una conclusió: “la única alternativa, el que fa por a CiU, és ICV-EUiA”.

Herrera també ha lamentat que Mas encara no hagi acceptat “cap proposta de regeneració democràtica”, com un pacte contra la corrupció o la formulació d’una llei electoral. “Mas només vol que la seva opacitat passi inadvertida”, ha dit el candidat ecosocialista. “Volíem que fes efectiu que cap partit frega la il•legalitat per finançar-se i va dir que no”, ha sentenciat Herrera.

Herrera ha reconegut a Sant Joan de Vilatorrada que “si ICV-EUiA no tenim força després de les eleccions, ens espera un futur difícil. I per tenir força, hem de reivindicar l’obra de govern”, ha dit Herrera.

Un model de seguretat amb espies

Herrera també ha volgut rebatre les crítiques de la candidata del PP, Alícia Sánchez-Camacho, a la política de seguretat del Tripartit, que ha gestionat el Departament d’Interior d’ICV-EUiA. “Ella critica el nostre model de seguretat. Potser perquè el seu model és de la senyora Esperanza Aguirre, on s’espien els uns altres, però no destapen els casos de corrupció”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa