El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iceta s’obre a l’abstenció tècnica del PSOE “si no hi ha més remei”
  • CA

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha reiterat aquest dimarts el ‘no’ a la investidura de Mariano Rajoy, però s’ha obert al fet que hi hagi una abstenció tècnica “si no hi ha més remei”.

 

  

“Si no hi ha més remei que investir Rajoy, pot ser que amb 12 abstencions sigui suficient“, ha apuntat en una entrevista a Catalunya Ràdio, després de deixar clar que no lliurarà la seva acta de diputat en cas que el PSC trenqui la disciplina de vot.

 

 

  

No obstant això, en cas de facilitar un govern del PP, s’ha preguntat quin paper jugarà el PSOE durant la legislatura, i en primera instància quan s’hagin d’aprovar els pressupostos.

 

 

També ha replicat als socialistes andalusos que la seva aposta pel ‘no’ es deu al fet que no fa una altra cosa que “pensar a Espanya”, i ha avisat que abstenir-se per facilitar que governi el PP és donar als ciutadans, en la seva opinió, el pitjor dels governs i l’oposició més afeblida.

  

 

 

Espanya és qui més em fa patir. M’agradaria que la resta d’espanyols veiessin que, quan diem que ‘no’ és perquè no vivim en una altra galàxia, sinó perquè també ens considerem espanyols i creiem que un govern del PP és dolent”, ha recalcat Iceta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa