Iceta: "M'hagués agradat comptar amb Mascarell"

El viceprimer secretari del PSC creu que és incompatible ser al Govern de Mas i militar al PSC

El Viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, s'ha mostrat sorprès de la decisió de Mascarell "perquè tenia la ferma voluntat de ser el número 1 de les llistes del PSC a l'Ajuntament de Barcelona. En una entrevista a Rac 1, Iceta ha explicat que li hagués agradat comptar amb Mascarell i que va conèixer la seva decisió a través de les fotografies del diari El País –"llavors vaig pensar que ja estava tot fet"-, tot i que no va ser fins ahir quan va rebre la confirmació oficial.

Iceta, que ha considerat incompatible ser al Govern de Mas i militar al PSC, també ha explicat que en la conversa que va mantenir amb Mascarell ja li va donar a entendre que deixaria la militància. Per això, el socialista ha confirmat que la formació resta a l'espera de rebre una carta dirigida al primer secretari explicant-li la seva decisió.

Iceta no ha estat excessivament crític amb el nou conseller de cultura i s'ha limitat a dir que "entenc però no comparteixo la seva decisió" i ha negat que sigui un mercenari. Respecte al "Govern dels millors" –com l'ha qualificat Mas-, el vicesecretari socialista ha criticat que "s'havien aixecat moltes expectatives però el govern no és espatarrant". Malgrat tot, Iceta li ha volgut donar el benefici del dubte.

 
 

Comentaris