El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iceta: “M’hagués agradat comptar amb Mascarell”
  • CA

El Viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, s’ha mostrat sorprès de la decisió de Mascarell “perquè tenia la ferma voluntat de ser el número 1 de les llistes del PSC a l’Ajuntament de Barcelona. En una entrevista a Rac 1, Iceta ha explicat que li hagués agradat comptar amb Mascarell i que va conèixer la seva decisió a través de les fotografies del diari El País –”llavors vaig pensar que ja estava tot fet”-, tot i que no va ser fins ahir quan va rebre la confirmació oficial.

Iceta, que ha considerat incompatible ser al Govern de Mas i militar al PSC, també ha explicat que en la conversa que va mantenir amb Mascarell ja li va donar a entendre que deixaria la militància. Per això, el socialista ha confirmat que la formació resta a l’espera de rebre una carta dirigida al primer secretari explicant-li la seva decisió.

Iceta no ha estat excessivament crític amb el nou conseller de cultura i s’ha limitat a dir que “entenc però no comparteixo la seva decisió” i ha negat que sigui un mercenari. Respecte al “Govern dels millors” –com l’ha qualificat Mas-, el vicesecretari socialista ha criticat que “s’havien aixecat moltes expectatives però el govern no és espatarrant”. Malgrat tot, Iceta li ha volgut donar el benefici del dubte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa