Iceta i Parlon empaten a 3.717 en el nombre d'avals

"Hem tingut el nostre moment CUP ", bromeja el primer secretari

Els aspirants a la primera secretaria del PSC, Miquel Iceta i Núria Parlon, ha empatat, finalment, en la recollida d'avals per optar a la cursa al lideratge del partit. En concret, n'han recollit tots dos 3.717. La xifra es concreta després de l'últim recompte: "Hem tingut el nostre moment CUP", ha bromejat l'actual líder socialista, Miquel Iceta, en una intervenció al 'Fòrum Cívic Nou Cicle' aquest dilluns que l'encara a l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.

Per Parlon, l'empat és "la prova més clara" que la unitat del partit no està en risc: "Que tots tinguem la mateixa legitimitat" és positiu, ha reblat Parlon.

 

En aquest sentit, la també alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet ha apostat per aprofitar el debat intern per "posar en qüestió" el model de partit per al PSC, "com reconquerir l'espai i ser alternativa de govern".

 

Iceta ha defensat les primàries perquè tots dos volen "compartir tasques de direcció i alhora deixar clar un lideratge de partit", ha defensat en detallar les xifres finals d'avals que ha avançat 'El Periódico'. 

En finalitzar el termini de presentació d'avals a mitjans de setmana, Parlon va anunciar que n'havia recollit 3.900, i Iceta 3.500, tots dos molt per sobre dels 866 que fixa el reglament i que els han convertit en candidats oficials a les primàries del 15 d'octubre. 

 

Comentaris