Iceta fa una crida a la participació per construir un PSC "fort i unit"

El candidat a la relecció ha reiterat que no és partidari de reconsiderar les relacions federals amb els socialistes espanyols

 

 

L'actual primer secretari del PSC i candidat a la reelecció, Miquel Iceta, ha fet una crida a la participació en les primàries que celebra aquest dissabte el partit per construir un PSC "fort i unit" i amb un "lideratge sòlid".

En declaracions als mitjans després de votar, Iceta ha reiterat que els diputats del PSC "mantindran la coherència" i votaran 'no' a una eventual investidura del candidat del PP, Mariano Rajoy, tot i que això suposi anar en contra del vot del PSOE. Arribats a aquest punt, ha reiterat que no és partidari de reconsiderar les relacions federals amb els socialistes espanyols.

 

 

Iceta ha reconegut que aquest assumpte serà el "repte més immediat" que haurà d'afrontar el primer secretari del PSC però ha afegit que també caldrà afrontar altres reptes com els plantejats pel "referèndum unilateral", la situació de la política catalana "en un carreró sense sortida" i la crisi del PSOE.

 

Comentaris