Iceta diu que qui guanyi les primàries tindrà una "legitimitat a prova de bomba"

per altra banda, Zaragoza diu que guanyi qui guanyi "en sortirà reforçat"

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, s'ha mostrat convençut que guanyi qui guanyi aquest dissabte en la votació de les primàries del PSC a Barcelona, sigui Jordi Hereu o Montserrat Tura, tindrà "una legitimitat a prova de bomba".

Poc abans de votar, Iceta ha denunciat que algun sector mediàtic ha intentat 'demonitzar' l'Ajuntament de Barcelona i el seu alcalde i ha qualificat de "brillant" la gestió d'Hereu. De fet, segons Iceta, en aquest procés de primàries s'ha vist a Hereu "millor que en molt de temps". Tot i així, ha defensat que tant Tura com Hereu poden fer la feina "molt ben feta".

Per altra banda, el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, considera que el procés d'eleccions primàries ha servit per donar més força als socialistes de cara als comicis municipals i diu que  "qui guanyi en sortirà reforçat".

El líder socialista ha assegurat que el PSC donarà suport a Hereu si guanya les primàries amb el mateix suport que tenen tots els candidats, a la vegada que ha negat que el partit manegi enquestes favorables a Tura i ha subratllat que ho sap perquè ell és l'encarregat de fer-les. Així, ha incidit que, de tota manera, "les enquestes són eines per interpretar, però no per prendre decisions".

 
 

Comentaris