El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iceta, sobre la “desconfiança” de Budó: “Per què es reuneixen?”
  • CA

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha respost a la “desconfiança” expressada per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, que en una entrevista a Ràdio 4 ha recuperat la figura del mediador per la taula de diàleg. “Si no hi ha confiança per què es reuneixen?“, ha preguntat Iceta, que ha insistit que si no hi ha confiança entre els dos executius “millor que no es trobin” perquè “seria una pèrdua de temps”. El líder socialista ha dit que “si de veritat es creu en el diàleg” el que cal és “un mínim reconeixement i respecte per l’altra part“. Sobre la figura del mediador, ha posat en dubte que es necessiti a la taula de diàleg però no a la reunió entre presidents, i ha ironitzat que per què no en demanen cap per a una sessió del ple del Parlament.

En relació a la reunió entre Torra i Sánchez, Iceta ha volgut esperar a què es produeixi per fer valoracions tot i que ha dement que s’hi tractin altres temes, com per exemple l’afectació del temporal Gloria.

 

Compareixença dels presos al Parlament

Iceta també s’ha referit a la compareixença dels presos a la comissió d’investigació sobre el 155 al Parlament i ha explicat que la seva formació la va seguir en ‘streaming’, ja que no assisteixen a les reunions d’aquesta comissió. “No van aportar gaire, per no dir res, a l’objecte de la comissió“, ha retret Iceta, que ha insistit que van dir “moltes coses” però sobre el tema concret “ben poques”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa