Iceta demana un debat "franc, obert i no monopolitzat" per renovar el PSC

El portaveu socialista considera que "no s'ha de caure en la trampa de pensar que l'únic important és saber qui serà el nou o nova primer secretari"

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha demanat un debat "franc, obert i no monopolitzat" per tal de renovar "profundament" el PSC després de la desfeta electoral. "Es tracta que el debat sigui franc i obert, que no quedi monopolitzat pels que tenim accés als mitjans de comunicació ni pels membres dels governs presidits per Pasqual Maragall i José Montilla", ha avisat Iceta en una entrada al seu bloc personal.

El portaveu del PSC ha apostat també perquè aquest debat "superi els estrets marges imposats pels que creuen que la potència del projecte del PSC només rau en la major o menor distància que mantingui amb el PSOE o en el fet de tenir o no grup parlamentari a Madrid".

Iceta considera que "no s'ha de caure en la trampa de pensar que l'únic important és saber qui serà el nou o nova primer secretari del PSC". "El debat i les decisions que prenguem han de mirar més el futur que el passat i han de ser protagonitzades per les persones que puguin impulsar el projecte socialista a mig termini", ha assenyalat. 

Iceta apunta a un Consell Nacional del PSC "que haurà de marcar les pautes pel debat i proporcionar els instruments perquè es pugui produir en condicions".

 
 

Comentaris