Iceta demana derrotar "la dreta de les tres cares" i alerta amb la nova dreta s'enyorarà Rajoy

El PSC fa una crida a obtenir una majoria "progressista" al Senat per evitar que es potenciïn "polítiques nefastes" per a Catalunya

 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat derrotar "la dreta de les tres cares" i ha alertat que amb la involució "tremenda" de PP i Cs, amb "l'agenda dominada" per Vox, fins i tot es pot arribar a trobar a faltar a Mariano Rajoy. El líder dels socialistes catalans ha afirmat que els partits de dretes a Europa "no han acceptat el xantatge" de la ultradreta, mentre que a Espanya ha passat "tot el contrari". Iceta espera que el procés de reflexió després del 28-A permeti que la dreta espanyola trobi "les arrels liberals conservadores no contradictòries i incompatibles amb els drets i les llibertats". Els candidats al Senat del PSC s'han fet aquest divendres, en el darrer dia de campanya, la foto de la candidatura. El cap de llista per Barcelona, Manuel Cruz, ha instat a votar també per la cambra alta i aconseguir que estigui "viva" i "territorial" amb una majoria d'esquerres i progressista.

 

 

"No potenciaríem polítiques absolutament nefastes per Catalunya", ha apuntat Cruz, després que en l'anterior legislatura el Senat, inclòs el PSOE, votés a favor d'aplicar l'article 155 de la Constitució a Catalunya.

 

Comentaris