El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iceta critica que el Govern intenti exculpar dirigents de CDC lligats al Consorci
  • CA

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha acusat el Govern d’ocupar-se d’exculpar dirigents de CDC a esquenes de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Estat, que també formen part del Consorci del Palau de la Música. Iceta ha constatat que l’únic objectiu del nou escrit del gabinet jurídic de la Generalitat és defensar Daniel Osàcar i Àngel Colom.

Després que el propi president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, preguntés a Mas pel canvi de l’escrit del Consorci del Palau de la Música, aquest dijous ha comparegut Iceta per acusar el Govern d’cupar-se d’exculpar dirigents de CDC, fent-ho a més sense consultar-li a l’Ajuntament de Barcelona i a l’Estat, que també formen part del Consorci.

“No és feina del Govern de la Generalitat exculpar dirigents d’un dels partits que formen part del Govern”, ha remarcat Iceta, que ha afegit que el PSC no entén com el Consorci no fa costat a les peticions de fiscalia, “que al cap i a la fi és qui defensa l’interès públic”.

En aquest sentit, Francesc Homs, secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, va assegurat ahir que el Govern pretén “arribar fins al fons” en la investigació de presumpte finançament irregular de CDC a través del Palau de la Música i que l’únic que ha fet el Consorci del Palau és demanar “que es faci una peça separada” en la investigació però “que es continuï investigant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa