Iceta: "Amb el tripartit es feien desallotjaments, però amb menys bombo"

ICV acusa Puig "d'instrumentalitzar políticament" l'actuació dels Mossos

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha replicat avui al conseller d'Interior, Felip Puig, que fins ara "no hi havia" impunitat a Catalunya amb els okupes i ha defensat que l'anterior Govern va fer "moltíssims desallotjaments", tot i que "amb menys publicitat i menys bombo" i "sempre esperant les preceptives autoritzacions judicials".

Iceta ha lamentat que Puig intenti "posar en contradicció" el desallotjament de dissabte passat a la Via Laietana amb el que es va fer a la Plaça de Catalunya el passat 29 de setembre, coincidint amb la vaga general. Aleshores, ha recordat Iceta, "només es va actuar en el moment que es va tenir l'autorització judicial".

La politització dels Mossos


Per la seva banda, la portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha acusat el conseller d'Interior de voler "instrumentalitzar políticament" la feina de la policia catalana des`rés que aquest felicités la feina dels agents.

A més, l'ecosocialista ha qualificat de greu que el conseller haguès declarat que a partir d'ara s'acabava la impunitat "com si fins ara els Mossos no haguessin complert la legalitat i l'Estat de dret".

 
 

Comentaris