El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iceta: “Amb el tripartit es feien desallotjaments, però amb menys bombo”
  • CA

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha replicat avui al conseller d’Interior, Felip Puig, que fins ara “no hi havia” impunitat a Catalunya amb els okupes i ha defensat que l’anterior Govern va fer “moltíssims desallotjaments”, tot i que “amb menys publicitat i menys bombo” i “sempre esperant les preceptives autoritzacions judicials”.

Iceta ha lamentat que Puig intenti “posar en contradicció” el desallotjament de dissabte passat a la Via Laietana amb el que es va fer a la Plaça de Catalunya el passat 29 de setembre, coincidint amb la vaga general. Aleshores, ha recordat Iceta, “només es va actuar en el moment que es va tenir l’autorització judicial”.

La politització dels Mossos

Per la seva banda, la portaveu d’ICV, Laia Ortiz, ha acusat el conseller d’Interior de voler “instrumentalitzar políticament” la feina de la policia catalana desrés que aquest felicités la feina dels agents.

A més, l’ecosocialista ha qualificat de greu que el conseller haguès declarat que a partir d’ara s’acabava la impunitat “com si fins ara els Mossos no haguessin complert la legalitat i l’Estat de dret”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa