El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iceta, al Govern: “Menys romeries a Waterloo i més cap, que és el que no tenen. Han perdut el cap”
  • CA

 

 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha clausurat aquest diumenge els discursos de la Festa de la Rosa del seu partit, a la pineda de Gavà. I ha aprofitat per carregar contra els independentistes i contra el Govern de la Generalitat per la seva acció institucional. “Pels catalans, pel país de veritat. Menys romeries a Waterloo, més pressupost, més lleis, més reformes. i més cap, que és el que no tenen”, ha recomanat als sobiranistes, tot afegint entre aplaudiments que l’independentisme “ha perdut el cap!”.

 

I és que per a Iceta, “és tan obvi que no saben on van, que encara no reconeixen que l’anterior legislatura va ser un desastre”. També s’ha vantat d’haver avisat als líders independentistes del perill de la presó si el procés tirava endavant. 

 

De la mateixa manera, el líder socialista ha agraït a Pedro Sánchez el govern que ha posat en marxa a l’Estat com a president, perquè segons ell, gràcies al que fa i planteja s’està demostrant que “Espanya no és el PP”. “Espanya és un país millor del que ens havien contat. Espanya no és el PP ni el PP amb l’ajuda de Cs. És un país plural, amb problemes però amb solucions que es poden aportar”, ha sentenciat.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa