El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iceta, a Puigdemont: “Té majoria per governar, però no per assolir la independència”
  • CA

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest matí durant la seva intervenció en la segona jornada de la moció de confiança a Puigdemont que “el referèndum unilateral també suscita molts dubtes entre els independentistes”. “Vostè té majoria per governar, però no per assolir la independència, no té encara prou suport”, ha manifestat.

 

En aquest sentit, Iceta ha avisat a Puigdemont que “no podem fer-li confiança perquè ens sembla que no acaba de complir el que es compromet”. “El seu govern segueix sense tenir l’estabilitat garantida”, ha dit. “Sabem que és difícil acordar un referèndum amb l’Estat, però fer-ho amb un ultimàtum, és un error”, ha afirmat.

 

“En aquests 8 mesos s’ha pogut veure amb algun primer ministre d’algun dels països de la UE?”, ha pregunta Iceta a Puigdemont. A més, el socialista ha insistit en el fet que “la unilateralitat no va enlloc. No té legitimitat ni força per imposar una via unilateral”, i ha afegit que “no creiem que en aquests vuit mesos s’hagin resolt els grans problemes del país”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa