El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ibarra defensa que el PSOE trenqui amb el PSC
  • CA

L’expresident d’Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra ha emplaçat aquest dilluns el PSOE a aprofitar la discrepància amb el PSC per trencar “definitivament” la relació entre els dos partits, si els socialistes catalans no acaten la disciplina del grup al Congrés i voten en contra de la investidura de Mariano Rajoy.

En declaracions a ‘La Sexta’, Ibarra ha assegurat que el PSC “està baixant vots constantment a Catalunya i a més ens en fa perdre a la resta d’Espanya amb pronunciaments i decisions que no entén ningú”.

 

“Si el PSC fes el que fa i obtingués resultats brillantíssims” a Catalunya “fins i tot podria comprendre-ho”, ha dit, però “després del descens i que a sobre ens està perjudicant a la resta, em sembla una broma que cal acabar tan aviat com sigui possible”, perquè “se sàpiga de veritat que és el PSOE de nou”.

Segons Ibarra, si el PSC acaba votant ‘no’ a la investidura de Rajoy, caldria revifar la federació del PSOE a Catalunya i presentar-se competint amb el PSC. “S’ha de ser lleial amb el conjunt de l’organització, i quan vam demanar el vot a la gent no els vam dir que hi hauria un grup de diputats que votarien el que els donés la gana en funció dels seus interessos” perquè “per això som un partit”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa