Huguet encara s'està "pensant" si assistirà a la manifestació de l'11S

L'exconseller demana "fer un salt qualitatiu" en les protestes

"Si és anar a fer una estrella, no hi estic motivat... encara m’estic pensant si hi assistiré". Aquesta és l'opinió de l'exconseller d'ERC, Josep Huguet, respecte la seva possible no assistència a la manifestació de l'ANC per la Diada de l'11 de Setembre després de la polèmica a Twitter amb l'entitat quan aquesta va decidir no convidar els polítics a la zona B. 

En una jornada de la Fundació Josep Irla, el think tank d'ERC, a la 51 edició de la UCE, a Prada, el Conflent, celebrada aquesta tarda, ha detallat que va parlar amb la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, el mateix dia de la polèmica. "Sóc militant de la primera fornada de l'ANC", ha destacat Huguet. 

 

 

En aquest sentit ha demanat fer "alguna cosa més que l'estrella". "Cal fer una acció, un salt qualitatitu que la mobilització tingui un efecte coercitiu, que tingui efectes profunds dins les estructures de l'Estat", ha conclòs. També ha retret a l'ANC que s'apunti a la guerra partidista.

 

Comentaris (16)
Josep M. Fa 5 mesos
Mira que a ERC n'heu fet de estratègies que ens han portat a "tocar" la independència; Maragall president, Montilla president, i ara aquesta sortida de to. O seguiu sent adolescents o sou uns incompetens de "cuidado"
Frank Magat Fa 5 mesos
Sento no llegir més comentaris d'aprobació perquè el que diu no es diu prou i és la pura veritat. Les manifestacions, els llaços, els viatges, . . estan bé però tenen el seu recorregut. Si no es pressiona l'estat espanyol a negociar no ho farà. Mai. I només hi ha una manera i no diré aquí quina és però cadascú amb la seva conciència pot arribar a la mateixa conclusió i aplicar-ho si realment vol la independència.
Evaristu Fa 5 mesos
Ni punyetera falta que hi fas, ets un refotut vividor que a la fi tothom ta vist el llautó
Jo sí. Fa 5 mesos
Me'n fot de la virolla el que digui un paio cagadubtes. 11S no és cap símbol. No cal dur samarretes (encara que es compri per cobrir despeses) Ni cal participar en cap "performance". ÉS PRESÈNCIA ACTIVA per protegir i defensar el nostres DRETS.
2019 Fa 5 mesos
ERC primer ha descartat la unitat amb junts per cat, amb l'excusa del 3% i ara renegarà de l'ANC "perquè no són prou efectius". A canvi, promoure la unió amb els comuns, donar la mà a gent com Coscubiela, Rabell etc..i el PSC, amb aquell Iceta que era tan amic de l'Arrimadas, no hi veuen problema. Quina decepció i quin fàstic. Quan caiguin totes les caretes o marxin els quintacolumnistes podrem veure clares les nostres opcions.
Ramon Fa 5 mesos
Aquest demagog va estar a punt de fer que no votés l'ERC d'Àngel Colom i Pilar Rahola. Quina cosa més anguniosa i de vergonya aliena, aquelles messiàniques introduccions als mítings!
A ERC Fa 5 mesos
Esquerra una acció coarcitiva, ha ha ha,
Anon Fa 5 mesos
A algú li treu la son que algú de Izquierda Republicana no vagi a la manifestació?
joanr Fa 5 mesos
Per què no proposa ell l'acció coercitiva a fer? Jo també crec que les manifestacions estandar que venim fent haurien de canviar de model i efectivament fer accions que facin mal a les estructures econòmiques espanyolistes...bloqueig de trens...aeroport...banca...autopistes...Però Huguet no aporta res en concret i el seu partit ha mamprés una deriva indecent. No cal que vinga a la manifestació, ningú el trobarà a faltar.
Juan de Cal Sigró ( Solsones ) Fa 5 mesos
Com ho tenim aixo de la Independencia de Catalunya ???
Traidor Fa 5 mesos
Traidor
RFS Fa 5 mesos
Demanarem abol-lir el CUPO VASCO !!!!
fideli Fa 5 mesos
no ho pensis...vés a la merda, idiota!
assumpció cantalozella Fa 5 mesos
Feu pena i fàstic. Alhora. No podem tenir la independència amb gent que potencia la baralla interna...O sou gent pagada per VOX? Segur que no podeu fer-ho millor pels Fatxes amb cavall!!!!
decebut de tot Fa 5 mesos
No cal, que no es cansi, Que se'n vagi al PSC o a la comuna, ell i tots els de l'E(RC).
Angelblau Fa 5 mesos
Fora botiflers de la Diada de Catalunya
Ramon Fa 5 mesos
Sí, ara arregla-ho!