Homs reitera que "el gran debat" és el compliment de l'Estat

El portaveu del govern acusa l'oposició de viure en "la contradicció" i avisa el PSC que en aquest tema "s'ha de posicionar"

El portaveu de l'executiu, Francesc Homs, en roda de premsa posterior al consell del govern, ha reiterat que el "gran debat d'aquests pressupostos és que l'estat compleixi" i ha tornat a recordar als socialistes que en aquest tema ells tenen un paper important.

"La senyora Chacon voldria que aquí retalléssim més, per tant, el PSC s'ha de posicionar", ha avisat Homs als socialistes. "I estic segur que ells ho faran" ja que "el debat i el problema que tenim com a país és aquest i no pas cap altre", ha assegurat el portaveu.

Homs ha fet aquestes declaracions quan ha estat preguntat pels efectes que pot tenir la cimera en les negociacions dels pressupostos. En aquest sentit, el convergent ha acusat l'oposició de "viure en una contradicció fruit del calendari electoral".

"En una mà critiquen la cimera, mentre que amb l'altra defensen els acords", ha manifestat Homs. I per això no creu que es pugui jutjar la cimera respecte els pressupostos. De fet el govern ho té clar "el balanç és positiu".

 
 

Comentaris